Femti og fem samtidig

Når Vikanfestivalen stables på beina for femte gang kan vi også invitere til feiring av 50-årsdag. Jubilanten vil sette umåtelig stor pris på besøk denne dagen med en herlig kombinasjon av sommerfest, god mat, gode venner og familie tilstede.

50_aar

Fordi vi gjerne vil tilby overnatting og de beste bekvemmeligheter for gjestene, så må du si fra om du kommer! Send en epost til jubileum@vikanfestivalen.no så snart som mulig med ditt svar.

Lørdag 3. august blir dagen for årets største fest på Vikan. Vi satser på muligheten til sommerlig antrekk, for i år skal vi jammen ha praktfullt vær på festivalen. Ta med både badetøy og en lun jakke for uteliv utover sommernatten. Programmet forøvrig kommer vi tilbake til når vi vet at akkurat DU kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *