Steike, kor bra!

Den sjette Vikanfestivalen gikk av stabelen som planlagt i går, lørdag 2. august. Med en knallsommer av dimensjoner skulle man ikke tro at en enkelt godværsdag fikk så stor betydning, men festivaldagen klaffet nok en gang med varmt, solfylt, regnfritt og aldeles praktfullt vær. Vi hadde nemlig en skikkelig nedtur i temperatur på torsdag og fredag så dette kunne ikke truffet bedre!

vikanfestivalen-2014I år dukket det opp tre relativt erfarne Vikanfarere som festvaldebutanter og vi var i alt femten feststemte deltakere; Mathias, Margrete, Ståle, Sandra, Merete, Sondre, Tobias, Olav, Peder, Tor, Trine, Kolla, pappa og mamma (og jeg) storkosa oss i varmen.

trine-og-torTrine og Tor er trofaste gjester hvert år – heldigvis sees vi av og til ellers også da.bade-ved-rappenI år var det absolutt ikke påkrevd med våtdrakter for å bade. Tobias og Peder var definitivt de lengstbadende (og -svømmende).

Takk igjen for en særdeles trivelig kveld! Alle er hjertelig velkommen tilbake neste år 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *